VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

dissabte, 16 de juny del 2012

LA TERRA - Un vídeo que necessites veure

LA TIERRA - Un vídeo que necesitas ver
EARTH - One video you need to see

La humanitat, l'espècie més intel•ligent del planeta, capaç de qualsevol cosa, però que es regeix per la seva agressivitat i la inexperiència. Una espècie que es ràpida en el desenvolupament, però lenta en la maduració. Quan una espècie es preocupa per la seva casa, es previsora. Deixar que l'ego domini les seves decisions han fet que un període de ignorància i negligència hagin tingut efectes devastadors a tot el món. Uns efectes que podem revertir, si a la naturalesa li donem el temps per reparar els danys.
Recordeu ..
Només tenim una casa!
David Bayliss

La humanidad, la especie más inteligente del planeta, capaz de cualquier cosa, pero que se rige por su agresividad y la inexperiencia. Una especie que es rápida en el desarrollo, pero lenta en la maduración. Cuando una especie se preocupa por su casa, es previsora. Dejar que el ego domine sus decisiones han hecho que un periodo de ignorancia y negligencia hayan tenido efectos devastadores en todo el mundo. Unos efectos que podemos revertir, si a la naturaleza le damos el tiempo para reparar los daños. Recuerde ..
Sólo tenemos una casa!
David Bayliss

Humanity, the most intelligent specie on the planet, capable of anything, but is governed by it’s aggression and youth. A species fast in developing, but slow in maturing.
Once a species that cared about it’s home, it’s provider. Let it’s ego dominate it’s decisions. A period of ignorance and neglect has had profound effects across the world. Effects which can be reversed, if nature is given the time to repair the damage.
Remember..
We only have one home !
David Bayliss

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada