VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

diumenge, 17 de juny del 2012

METODOLOGIA DELS POSTS (Post fixe un temps)

En aquest Bloc aniré posant fotografies  i vídeos HD, referents a tot el que representa la Natura, que  poden ajudar-vos a conèixer-la una mica millor, i que servirà de complement al Bloc "Els Plaers de la Natura".
Les fotografies aniràn acompanyades d'una petita explicació (poseu el cursor sobre la foto), figuraran els noms en Català, Castellà, Anglès i dins del apartat Gènere / Espècie) el nom binomial.
No són els animals i plantes mes coneguts però per això es mes atractiu donat que servirà per conèixer-los, ja que potser mai els havíeu vist o que no els tornareu a veure.
En quant a la Geologia, Geografia, Astronomia, Física i la Química procuraré que siguin fotos i vídeos molt difícils de trobar a fi de que pugin aportar quelcom de nou. Espero us agradi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada